0 In Foreningsarbejde

Lørdag på motorvejen

Lørdag var jeg til motorvejsløb. Det har jeg været før – denne gang havde jeg bare ikke min cykel med.

Jeg var der fordi Kaj havde en date med en nordjysk tidstagningsdame, der skal give et tilbud på 24-timersløbet.

kajogbibchip

Bagefter gik turen til Århus. Kaj og jeg shoppede lidt rundt i Bruuns …

Og tillad mig i den forbindelse, at give mig selv et STORT skulderklap: Jeg har – som en god samfundsborger –  i hvert fald gjort MIT til at få sat gang i forbruget de seneste 3 dage. Jeg har nemlig sendt adskillige passive tusindekronesedler fra min konto og ud i omløb. Og der skulle der eftersigende være brug for dem.

Kl. 17 hentede vi Emilie fra job i Esprit og kørte hjem til hende. Mens Kaj monterede cykellygter på Emilies cykel, ventede jeg i hendes sofa – hvor jeg kom til at sidde og læse i én af hendes lærebøger. Den handlede om pædagogik og var faktisk spændende.

Kl. 19 gik vi ud og fik noget aftensmad. Dejligt at være lidt sammen med Emilie igen. Hun bestod en eksamen med et 10 tal i fredags og var glad. Hun var (igen-igen) dagens topsælger i Esprit. Hun og Marie har fået job og lejlighed på Filipinerne , så udlandspraktikken er ved at falde på plads. Vi snakkede om, hvor spændende det bliver og om at Kaj, Nikoline og jeg skal ud og besøge hende. Det bliver min længste rejse nogensinde. Jeg har nærmest aldrig været uden for Europa (Er Norge og Tyrkiet Europa?) – det har Emilie i øvrigt heller ikke.

Kl. 21 var i propmætte.

Vi betalte og forlod restauranten.

På vej hjem samlede vi Emilies veninde op – hun skulle have et lift til Fredericia.

Og så hjem ad.

Her til morgen sover jeg længe til kl. 07. Vejret ser fint ud. Jeg skal på cykeltur med vennerne fra Baghjulet.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar