1 In Mad

Luksus-koldskål

Emilie og jeg lavede Luksus-Koldskål i dag og nød den på terrassen.

Her kommer opskriften (som iøvrigt jeg rev ud af “Idé-Nyt” i sommeren 1985):

4-6 personer:

200 g. jordbær
½ spsk. sukker
3 æg (vi brugte pasteuriserede)
3 spsk. sukker
1 stang vanille
2 tsk. reven citronskal
½ liter ymer
½ liter kærnemælk
1 banan i skiver
2 dl. fløde

Læg jordbærrene i bunden af en serveringsskål og drys med sukker. Pisk æg, sukker og vanillesukker hvidt og skummende. Tilsæt citronskal og bland ymer og kærnemælk i. Fordel banaskiverne over jordbærrene og hæld koldskålen over. Pisk fløden let og vend den meget forsigtigt i koldskålen.

Velbekomme!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ria
    1. juli 2010 at

    Uhm, hvor har jeg lyst til koldskål nu…!

  • Skriv et svar

    Read more:
    Til julebal i Topform

    Kaj og jeg var ikke opdateret på dresscoden, da vi mødte til Lørdagsspinning kl. 9. Som de eneste, mødte vi op uden nissehuer! Iført røde cykelbukser og rød svedtrøje, blev vi...

    Close