0 Udgivet i Ferie

Mørke over Vestlandet

Lige så lyst det var heroppe i sommers, hvor solen ikke gik ned før henimod midnat, lige så bælg, bælg ravende mørk er det nu. Om vinteren bliver det ikke lyst før henimod kl. 10 og det er allerede mørkt igen ved 16-tiden.

Slagregnen slog hårdt ind mod ruderne i nat. Der er barskt klima herude på Vestlandet.

Vi er tidligt oppe, Kaj og jeg – vi skal til Flesland og have en flyver hjem til Danmark. Der skal være tid til morgentrafikken ind mod Bergen og til at foretage lidt juleindkøb i taxfree shoppen inden vi letter.

Som altid når jeg har været ude, glæder jeg mig til at komme hjem til min hverdag igen. Hjem og se om pigerne har passet godt på huset, mens jeg har været væk.

Og i aften har jeg f.eks. booket en spinningstime, jeg gerne vil nå.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar