0 In MTB by Night

Mørkecykling …

Jeg var rigtig spændt på aftenens MTB by Night rute i skoven i aften. Jeg har nemlig ikke særlig gode erfaringer med natcykling dernede. Det er BARE mørkt og så er vores lokale skov relativ teknisk at cykle i.

Men jeg blev postivt overrasket. Ruten var lagt på brede stier og der var indlagt “chicken-loops” ved den eneste svære passage – den snuppede jeg selvfølgelig.

Drengene kørte tons og jeg synes egentlig også jeg holdt pulsen helt godt oppe i min lille solo-gruppe (jeg var eneste pige i aften). På billedet herunder har jeg fundet et godt hjul hos en lille Cykelbasse. Det lykkedes mig at holde det en halv omgang, så var han væk foran mig.

Det er en aften som i aften min nye lygte for alvor kommer til sin ret. Den lyser hele skoven op, så det er lige før fuglene begynder at kvidre. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar