1 In MTB by Night

Mørkeræd i skoven

Jeg blev helt mørkeræd, da jeg cyklede gennem skoven i går aftes, på vej til MTB by Night.

Jeg kom pludselig til at tænke på det kapitel i min mors biografi, der handler om den 13-årige pige, der blev myrdet i min morfars skov i 1962.

Hun cyklede også igennem en mørk skov en aften i november. Hun var på vej hjem fra sin koraften og havde fået en ny kraftig lygte på sin cykel.

Hun havde lige passeret mine morforældres gård og fortsætter gennem skoven, da der pludselig er spændt en snor hen over vejen. Den cykler hun ind i og vælter.

Herefter bliver hun overfaldet, myrdet og voldtaget (i nævnte rækkefølge).

Min morfar og min morbror deltog i eftersøgningen af hende og på vej dybere ind i skoven, finder de hendes cykel og hendes røde træsko. Lidt længere inde finder politiet liget af Hanne.

Morderen var en 15-årig dreng oppe fra byen. Han havde planlagt mordet og stod og ventede på hende.

Min mors familie var mærket af den uhyggelige oplevelse, resten af deres liv og lige siden jeg var lille, har jeg fået historien fortalt mange gange.

Gyyyys!!!!

GODT jeg fik følgeskab af Ivan i aftes, da MTB by Night blev skudt i gang. Ivan kørte en lille smule hurtigere end mig, men hvis jeg trådte til, kunne jeg holde trit med ham. God træning! Efter 5 omgange, havde jeg pulsen godt oppe!

Jeg forsøger at køre mig i form til at køre MTB løb med pigerne fra Fredericia Cykel Club på lørdag ….. Jeg har faktisk hørt, vejret ikke lover for godt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Irene
    25. november 2011 at

    Fy for pokker, en uhyggelig beretning. Det uhyggeligste er at det er fra virkeligheden. Bare klø på så du kan følge de andre i feltet Helle 🙂

  • Læg en kommentar