0 Udgivet i Mallorca

Mærkeligt

I 2009, da jeg var på Mallorca og cykle for første gang, var vi en flok på ca. 45 Baghjulere hernede sammen. Vi kendte hinanden rigtig godt og cyklede sammen til hverdag. Turen var arrangeret af et par af vores klubkammerater, som havde lært øen at kende og nu præsenterede alle de fede cykelsteder for os andre.

Med på turen var også et ældre ægtepar, ligeledes medlemmer af vores cykelklub. Jeg kendte dem ikke. De deltog ikke på vores cykelture hele ugen. De sov på værelset når vi andre cyklede hjemmefra kl. 9.30 til Baghjuls-træningstid. Selv cyklede de først over middag og vi så dem ikke til fællesspisning om aftenen.

Der var noget, jeg syntes var meget mærkeligt ved det her ægtepar, syntes jeg.  De var på Mallorca for 16. gang!

I 16 år i træk var de rejst herned til det samme sted, for at cykle og holde ferie. Det var mærkeligt, synes jeg.

Senere lærte jeg dem at kende og de var selvfølgelig ikke så mærkelige endda. De elskede øen (lige som jeg selv kom til) og de kommer her den dag i dag, hvor de nok for længst har haft 25. års jubilæum på deres cykler.

Det der er mærkeligt er, at jeg nu selv er to-tredjedele tæt på at have gjort det samme som dem – taget det samme sted hen for at cykle i en længere årrække. Jeg har passeret mit 10 års jubilæum.

Hvis ikke jeg passer på, sætter foden ned, drejer ud til siden, tager toget et andet sted hen – ja, så ender jeg med at blive lige så mærkelig som det der mærkelige ægtepar dengang 😀

Jeg har nydt Mallorca og elsket at komme herned. Men i modsætning til sidste år, hvor jeg spurgte mig selv “Er jeg så færdig med Mallorca?” og straks selv svarede “Nej!”, så kan jeg mærke i år at, ja: Jeg er blevet færdig.

Og det er egentligt rart, når man kan mærke man har gjort noget færdigt 🙂

Den sidste dag på Mallorca startede med det traditionelle fællesfoto af gruppen, som har haft en super dejlig cykeluge sammen.

Det øsregner!

Jeg bruger min sidste dag herned på at runde af, aflevere Den Sorte Synapse og langsomt forberede mig til hjemturen i morgen tidligt og hverdagen der venter derhjemme.

Farvel Mallorca. Blogindlæg nr. 108 i kategorien #Mallorca blev mit stille farvel. Du har været et dejligt bekendtskab.

 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar