2 Udgivet i Tour de Paris

Målet er nået

Målet er nået! I aften rundede jeg de 4000 kilometer, som det var mit mål at cykle inden jeg skulle til Paris!

Efter dagens pligter iførte jeg mig nemmelig min ondeste Bandani – Gggrrrrrrrrrrr!!! – Ingen ulempe at være en smule små-hidsig, når man skal ud at “rive nogle træer op”!

Og så af sted på aftenens 58 kilometer lange og virkelig fede træningstur med gr. D, hvor det virkede som om ALLE bare havde gode ben.

Nu kunne jeg i princippet lægge mig på sofaen indtil turen går til Paris, men det gør jeg selvfølgelig ikke. Min cykel “nedtur” er nemlig ved at være overstået. Jeg har haft godt af at skifte de lange ture ud med 3 ugentlige korte træningsture.

Yiiiiippiiiiiiii!

Skulle man ikke fejre det?

Jo! Fanme.Jeg mixer mig sgu en drink.

En cacaomælk! 🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Nina
  5. juli 2011 at

  Jeg har sagt det før, så det kniber med fornyelsen – men hold op hvor jeg synes du er sej. Jeg håber du får en god tur til Paris, og jeg tager i den grad hatten af for din målrettethed og din ihærdighed.
  Jeg er selv en doven hund, som hellere vil strikke og læse, og gerne cykle en lille smule. Det vildeste, jeg udsætter mig selv for er den planlagte “Tour de Femme” med udgangspunkt i Århus 103 km. Det er næsten uoverskueligt for mig at komme i form til det, men det er mit lillebitte mål. Sjovt at læse din blog.

 • Svar
  Helle
  6. juli 2011 at

  Hmmmm – jeg elsker at læse. 🙂 Det er god restitution. Jeg vil en tur på biblioteket inden længe. Jeg må have en ordenlig stak bøger hjem til sommerferien.

  Tour de Femme ser ud til at blive et godt løb. Jeg har lige modtaget Touravisen ude på mit arbejde. Pøj, pøj med træningen. 🙂

 • Læg en kommentar