0 Udgivet i Familie

Malet på stranden

Jeg er kommet i tanke om, at jeg engang er blevet malet på den her strand.

Det var sommeren 1994. Jeg var 29 år ( … og vejede 61 kg – akke-ja-akke-ja. Dengang var der ingen censur, når HyggeHelle blev foreviget i bikini).

Jeg lå på stranden sammen med mine to små søde piger på 3 og 5 år.

Og oppe bag en hybenbusk sad en lokal kunstmaler med sit staffeli og malede.

Efter en times tid blev vi nysgerrige nok til at gå op og se hans billede. Han havde malet nordstranden med Røjle Klint i baggrunden, mine små piger i vandkanten og mig i min lyserøde bikini, der solede mig på stranden. ”Se, det er jer”, sagde han til pigerne og pegede dem ud på lærredet.

Det kunne egentlig være sjovt at se det maleri igen …

Foreviget by you.

 

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar