0 In Mallorca

Mallorca er indtaget – igen

Første dag på Mallorca i går – lang og strabadserende. Vækkeuret ringede kl 03.00 og jeg og min lille 4 mands tøsegruppe var hjemme 19.30 efter en skøn 60 km lang tur i sol og bare arme. For vi VILLE bare nå en tur på cyklerne her første dag.

Vi kørte tur-nr-24 (rute medbragt hjemmefra) af mange små dejlige veje. De andre var i fuld gang med at spise da vi ankom, men vi nåede det hele. Kl. 10 drattede jeg i seng på mit hotelværelse på 5. Sal.

Jeg får lov til at være garmin-rutefører igen i dag, hvor min gruppe D har en 78 km lang tur på programmet. Her kl 06.45 søndag morgen sidder jeg og tænker på, at jeg burde gå ned og tage en halvtimes svømning i poolen før morgenmaden. Svømmeudstyr er medbragt – inkl silikoneørepropper, men kan I forestille jer hvor kooooldt det må være?

Mere nyt følger, hvis ellers alle  vores devices vil du.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar