0 Udgivet i Mallorca

Mallorca klar … lige om snart

Godmorgen, computer og tak fordi du sådan byder mig velkommen på arbejde. Det er da dejligt, at nogen byder en velkommen, når man kommer. (Og se så lige lidt gla’ u’ der, Helle. Det er torsdag og ferien står for døren).

Ferie! Den årlige tur til Mallorca. I forgårs indløb en e-mail fra cykeludlejningen. “Kære Helle & Kaj“, skrev de. “Så ses vi snart på Mallorca. Jeres lejede cykler står klar til jer på hotellet, når I ankommer”.

Står klar?!

Hold da op.  Ny cykeludlejer og nye toner. (Vi slipper simpelhen for at stå i kø ud på gaden i flere timer, blot for at blive ydmyget og fornærmet i Max Hürzelers kundeuvenlige cykeludlejning. Hvor herligt!)

Det betyder rent faktisk også, at den Cannondale Synapse jeg skal cykle på i næste uge, ikke er min egen, men en lejet én. For første gang siden 2012 skal min hvide Cannondale ikke med til Mallorca. Kaj lover mig, jeg ikke vil kunne mærke forskel, men uhh, det bliver spændende om en lejet Synapse kan gøre det lige så godt.

Ellers er ugen gået med at arbejde, arbejde og arbejde. Ingen cykelture (pssssstttt – mellem os sagt, min ryg ikke haft det så godt, siden jeg bød den 200 kilometer på 3 dage i sidste uge).

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar