2 In Mallorca

Mallorca klar

Jeg tager til Mallorca med 970 træningskilometer i benene i april og en brændende “plet” på forsiden af højre skulder, ca 5 cm. “syd-øst” for metalskinnen i kravebenet.

Sådan en mærkelig smerte der, har jeg ikke haft før. Den begyndte først tirsdag eftermiddag. Derfor aner jeg faktisk ikke, om det har noget at gøre med den 120 km lange træningstur i mandags. Jeg havde ikke ondt i skulderen, mens jeg cyklede.

Jeg har pakket kufferten med cykeltøj, -sko, -hjelm, Voltarencreme, Ibumetin, sommerbluser, regnjakker og varme trøjer. En kuffert fuld af helgarderinger.

Og så drager jeg til Mallorca i bevidstheden om, at “Jeg cykler for sjov!” og det er ikke spor sjov at cykle, hvis det gør ondt i skulderen og det er heller ikke sjovt, hvis man sidder og er pisse angst for at nedkørsler, fordi man har bevæget sig op på et bjerg, hvor der ikke går nogen busser ned og man forresten ikke har lyst til at kysse mere asfalt resten af sit liv!

Den vigtigste mission i hele verden for mig, det er at sørge for, at jeg har det så godt som muligt i min krop – helst hver dag. Det har været et rotteræs det seneste års tid (kan jeg hilse og sige) med en dårlig ryg og en skulder der ikke duer og en metalskinne med 5 skruer i kravebenet og alt for meget migræne (som dog er ved at komme under kontrol, takket være min søde neurolog og hendes Topimax).

Hvis det, at have det godt i min krop – hver dag – betyder, at jeg kun skal cykle 50 kilometer om dagen nede på Mallorca sammen med mine klubkammerater fra Bagjulet, inden jeg vender lejecyklen og dasker hjem til pølen med en bog – så er det det, jeg gør. Nu må vi se, hvordan det går. En dag af gangen. En kilometer ad gangen.

Hov? Morgenkaffen er klar. Dagens første højdepunkt. Er det ikke skønt? Og så er klokken ikke engang 7 endnu 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nina
  30. april 2011 at

  Hej Helle
  Ja, det skal være sjovt at cykle – man skal udfordre sig selv, men ikke være dumdristig. Livet er så kort, at det er forfærdeligt dumt at påtvinge sig selv noget der er absolut farligt, superkedeligt eller så anstrengende at glæden forsvinder. Sådan er det også med læsning – jeg går stærkt ind for LYSTlæsning – men men er også sjovt at udfordre sig selv her – og at anstrenge sig og gøre sig umage gi’r ofte pote. Så cykling og læsning for SJOV – god tur til Mallorca.

 • Reply
  kirsten
  1. maj 2011 at

  Sporten skal jo være sjov selv om der er øjeblikke hvor man morer sig mindre – under hårde træningsture eller konkurrencer. Man skal presse sig selv lidt, bare ikke på en måde hvor man bliver bange. Og cykelsport er nok mere “farligt” and løbesport, man kan komme ret så alvorligt til skade i forhold til at skvatte over en trærod feks.
  Så nu nyder du din tur til Mallorca og cykler det du føler dig godt tilpas ved, læsning ved poolen og hygge er helt klart super vigtigt at få med også!!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Bkool, Kaj …

  Det eneste Kaj blev gennemblødt af, under træningsturen 11. januar, var SVED.

  Close