2 In Mallorca

Mallorca fortræning

Dagens lange Mallorca fortræningstur var en af den slags, hvor hver eneste punktering (og der var 3) var en liiiieeeeeese.

Ahhhhhhh. Pause!!

Der blæste en jævn til frisk vind fra vest og nordvest og turen blev en øvelse i stabil og tæt gruppekørsel, mens vinden ruskede i cyklerne. Koldt, ikke megen Mallorca stemning over den Mallorca fortræninstur (selvom Hans halvejs gennem turen begyndte at snakke om spansk Cortado. Men det var for koldt til kaffe og bageren i Gelsted er lukket).

Men ellers en rigtig dejlig tur af den slags, der sætter noget ind på kontoen. Og så hjem og holde skærtorsdagsfri (gudskelov for Kristendommen, der giver os en masse fridage her i foråret).

Og så ellers bare smide sig ned i sofaen og se cykelløb (Coupe de France DP Denain) på Eurosport og strikke. 

Man restituerer så godt når man strikker. Og jeg vil gerne være færdig med mit strikketøj. Jeg er sur på det, for jeg har lavet fejl i mønstret og iøvrigt er det allerede det 2. projekt jeg strikker i det her garn – jeg vil have noget nyt, men først skal jeg være færdig med det gamle. Basta!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise T.
  14. april 2017 at

  Der er ingen regel om, at man ikke må købe nyt garn, før det gamle er brugt op! [Punktum] 😂 Du kan jo bare starte flere projekter op ad gangen….
  Spøg til side, så syns’ jeg at Påsken har været kold og slet ikke forårsagtig. Mallorca kunne godt friste ☀️

 • Reply
  Helle
  15. april 2017 at

  Næ … men sæt nu det nye garn fristede så meget, at man ikke blev færdig med det gamle strikketøj.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Mummys taxa kører

  Mummys taxa kører i aften - Emilie og tøserne skal til den længe ventede Thomas Buttenschøn koncert.

  Close