0 In Uden for kategori

Man bli’r helt glad

I dag kom min telefon og mindede mig om, at jeg i dag ville være på vej hjem fra Manchester med et fly. Emilies telefon kom og mindede hende om, at hun ville være på vej til Hong Kong med et fly.

Ak – minder fra en fjern fortid, dengang man kunne rejse.

Ingen af rejserne her om til at ske …

Og midt i al den snak om udgangsforbud … Ja, for i Frankrig er det nu forbudt at gå uden for sit hjem, med mindre man skal ud og handle. SKAL man ud, skal man have en skriftlig dokumentation der angiver, hvornår man gik hjemmefra og hvad ens ærinde er (hvordan pokker de så administrer det). Franskmændene må motionere ude 1 gang om dagen, men ikke længere væk fra deres hus end 1 km og max 1 time … med mindre de har en hund. Den må de lufte.

engelske Marcia’s cykelblog kan jeg læse, at englænderne må motionere ude 1 gang om dagen – gå, løbe eller cykle – men ikke for længe …

I Italien er der bødestraf for at løbe en tur rundt om sit hus!

Ja – som Macron siger til franskmændene: “Nous sommes en guerre!”

Man bliver godt nok helt glad for, at det stadig er lovligt at cykle en tur i Danmark!

Sidst på dagen cyklede jeg en tur sammen med Kaj. Vi går nu ind i 3. uge, hvor jeg kun har været i berøring med ham (og kollegaen i min celle).

Vi fik en dejlig tur i det flotte forårsvejr. Man bli’r helt glad …

Det var højvande ved Gals Klint i dag. Græsplænen var helt dækket af vand.

Her plejer at være en stor strand-græsplæne.

Det er længe lyst i aften. Vi har stillet urene tilbage til sommertid. Weekenden går på hæld. Nu vil jeg hoppe ud af cykeltøjet og få mig et bad. Og lave noget mad. Menuen i aften: Wok-mad for 2.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar