2 In Gymnastik

Man er sat af holdet

Mandag aften. Af sted til sommergymnastik. Der er kun 2 gange tilbage til sommerferien og dermed afslutningen på min 17. sæson på M/K holdet.

Og programmet er godt – as usual.

Og inden vi slutter siger vores instruktør, at nu skal vi lige huske, at efter sommerferien får holdet nye træningstider.

Fra næste sæson træner vi kl. 16.00 !!

Seriøst!?

Kl. 16.00?

Hallo?! Vi er sgu da nogen, der går på arbejde!

Jeg var 34 år, da jeg fik anbefalet holdet af en kollega, der vidste hvor jeg kunne få hjælpe til mine musse- og kontorskader. Jeg går der stadigvæk. Jeg har simpelhen ikke lagt mærke til, at dem der stod rundt omkring mig er blevet så gamle, at holdet er blevet til et pensionisthold! Og dermed sagtens kan gå til gymnastik indenfor normal kontortid.

Efter timen går jeg op til Anne-Grethe. “Mener du virkelig det?” – jae og joe, men de var sådan at haltiderne osv. osv. Og hun vidste godt, at vi i hvert fald var 3 (ud af 75 gymnaster!) der stadig var på arbejdsmarkedet. Det var jo lidt synd …

Jamen, så var det jo det.

Farvel og tak!

Man er sat af holdet!

Øv!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  natural2222
  13. juni 2017 at

  Ja, sådan går det!
  Jeg har et møde i en forening, hvor jeg har været så letsindig at lade mig vælge til bestyrelsen.
  Kl. 9:00 i dag!
  Jamen der har jeg jo lige fået mig godt støvet til og kedeldragten lettere olieret. Nå, men de andre så ikke noget problem.
  Jeg må også se at vælge mig en yngre omgangskreds, for jeg forventer at fortsætte arbejdslivet en del år endnu.

 • Reply
  Helle
  13. juni 2017 at

  Som trenden er lige nu, går der MAAANGE år inden jeg når der til, hvor jeg kan dyrke gymnastik i dagtimerne … Hvis nogen sinde, overhovedet …

 • Læg en kommentar