0 Udgivet i Alkohol og alkoholfri

Man skal høre meget

Jeg fandt hurtigt ned bagerst i gruppen, under gårsdagens mountainbiketur. Jeg cykler jo ikke særligt godt på mountainbike (motorikken og modet halter, forstås). Derfor føler jeg mig mest tryg, når jeg ikke ligger for tæt og jeg slapper mere af, når jeg ved jeg ikke bremser hele striben, hver gang jeg må springe af og løbe ned af en halsbrækkende bakke. Så sidstepladsen, den er min.

En af de unge drenge trak ellers ned til mig på et tidspunkt. “Nå, Helle? begynder det ikke snart at gå lidt bedre?”, spurgte han. “Njaneej...”, svarede jeg. “Nå? Der er måske lidt for meget “rødvin og røde bøffer” på programmet?”, sagde han så.

Ligner jeg virkelig sådan én?!

Det er lig’godt grove, hvad man skal lægge ører til!

Jeg gad ikke fortælle ham om mine 4 ugentlige spinningstimer, som altid sidder i benene sådan en fredag eftermiddag. I stedet koncentrerede jeg mig om pigen, som lå bag mig og havde det endnu værre.

For hun kæmpede og kæmpede, for at nå frem i gruppen. “Slap af“, sagde jeg. “Find dit eget tråd. Så går det meget bedre. Vi kan ikke køre med pulsen deroppe ret længe alligevel”. Men hun synes hun burde kæmpe sig fremad (sådan havde jeg det også engang. Jeg skammede mig over, at være den svageste i gruppen. Hellere brække mig, end indrømme, at jeg det var for hårdt for mig. Sådan har jeg det ikke mere).

Forresten havde den nye pige her lige fået en kommentar. Ham “den gamle der” havde lige spurgt hende: “Bliver det til noget, eller hvad??”.

Det er da lig’godt grove, hvad man skal lægge ører til!

Vi fulgtes hjem, da turen sluttede for vores vedkommende og jeg fik sagt til hende, at ham den gamle der, skulle hun ikke tage sig af. Næste gang, skulle hun bare svare: “Hvad, Bessefar? Er du kommet på det forkerte hold?! Det er begynder MTB det her”.

Hun spurgte mig iøvrigt, om jeg ikke havde en gammel racercykel, hun kunne låne. Sådan en havde hun nemlig aldrig kørt på før. Det lavede vi en aftale om – så bliver den gule Bianchi da også rørt lidt.

Spinning tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag – MTB tur fredag og søndag. Arrrgggghhh – én er så tung og træt i kroppen. Én skulle næsten tro én havde fyldt sig med alt for meget “rødvin og bøffer”.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar