0 In Foreningsarbejde

Man starter som lille

Det var en et STORT ansvar jeg stod med, til Tour de Vestfyn i dag:

At stå trafikvagt på den 10 kilometer lange familierute (med 129 deltagere) og dermed være med til dirigere folks små guldklumper sikkert over Assensvejen.

vigtigopgave

Og jeg skal love for, jeg blev taget alvorligt, i min gule vest og med mit røde flag, når de små kom cyklende med deres forældre eller bedsteforældre. Sammen med tidtagningschippen, de hvide pile på vejen og pølsen og sodavanden i mål, var jeg en del af den kulisse, som gjorde det hele lidt mere alvorligt, end en almindelig cykeltur – det her var Tour de Vestfyn – de små var ude at køre cykelløb. Ingen tvivl om det.

Den lille pige på billedet herunder, lukkede og slukkede ballet  og var sidste “mand” på ruten. Kadancen var HØJ, da hun piskede efter sin mor der.

Morgendagens cykelmotionist, I ved: Man starter som lille.

vigtiglillecyklist

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
En drømmefisk

Der er noget helt specielt dejligt over ens mand, når han kommer hjem fra en lang dag ved kysten. Vind og vejrbidt, mild og glad, duftende af frisk luft og saltvand....

Close