0 Udgivet i Mallorca

Mandag med højdemeter og Yoga

Dagens tur: 94 kilometer og en masse højdemeter. Mam-Helle og Cannondale har haft en dejlig dag på Mallorca sammen med gruppe D.

Vi “kører med klatten” med vores Garmins, Lis og jeg og skifter rute som det passer os, for at få de bedste ud- og hjemkørsler på turen.

helle_cannondaleFra morgenstunden af var vejret gråt og vi fik lidt regnbyger. Jeg var lidt nervøs for den nedkørsel, der ventede mig senere på dagen, for den havde jeg ikke lyst til at køre på våde veje. Jeg er sgu da ræd nok i forvejen, når det kommer til nedkørsler.

Heldigvis klarede det op og solen kom og nedkørslen gik godt. Jeg kører godt nedad på Cannondale – stille og roligt og rigtig og i fuld kontrol. (At jeg så ikke kan mærke mine hænder når jeg endelig når ned, det er en anden sag).

Vel hjemme på hotellet var der After Biking kl. 17.00 og kl. 18 var der en halv times Yoga ved Pernille.

helle-yoga

Yoga og udstrækning med instruktør, det er saftsusemig godt efter en 94 kilometers cykeltur på Mallorca. Auuwww, mine skinker!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar