0 Udgivet i Hverdagen

Mandagens 3 stjerner

Jeg er ikke god til kædebreve, kæde sms’er eller (sidste nye trend), det nydanske “challenges” – “hækl 10 klude til et kludetæppe og send det til en masse mennesker, bryder du kæden, ødelægger du tæppet og skuffer en masse mennesker og hvis du ikke gør, får du 50.000 klude med posten, som du kan sy sammen til et tæppe”.

Eller “send en Pixie bog til barnet øverst på listen og 10 nye og du modtager 50.000 Pixie bøger til dit barn om 8 uger”.

Eller “send den her sms rundt til alle dine venner, eller der sker en ulykke inden for 24 timer”.

Eller “hvis du ikke springer i vandet inden dagen er omme, nedkalder jeg en eller anden forbandelse over dig”.

Jeg bryder den slags kædetrusler omgående og af princip.

I stedet så jeg en rigtig sød “challenge” på Facebook, som jeg læser med interesse hos flere af mine venner: Skriv 3 gode og positive ting fra din dag, i en hel uge.

DET er en god ide. Faktisk synes jeg, man burde gøre det resten af sit liv.

Og nu har jeg ovenikøbet fået en udfordringen fra min gamle studieveninde Tine- så jeg starter i dag:

Mandagens 3 stjerner:

  1. At møde på arbejde efter ferien og høre at ens søde kollega i “jobprøvning” (en ung nyuddannet akademiker) er blevet fastansat 🙂
  2. At komme hjem fra arbejde og finde mennesker jeg elsker, henslængt i hængesofaer og liggestole, nydende sommervejret og vores dejlige have
  3. At cykle hjem fra sommergymnastik på sin nye Nishiki damecykel (ihhhhh, hvor den ruller), en dejlig lys, dansk sommeraften i juni.

Hvor er livet dog skønt!

Rigtig god tirsdag, derude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar