3 In Ham og så mig

Manglende fornemmelse for hund

Er der noget, Kaj ikke har, så er det forståelse for dyr.

Er der noget, Kaj ikke har, så er det forståelse for, at dyr har følelser.

Så da et af mine udvalgsmedlemmer ringede mig op og fortalte, at hendes hund havde været alene hjemme i 11 timer, hvorfor hun gerne ville have mødet i aften flyttet til hendes (og hundens) hjem  – så stiller han altså op med det mest grinagtige fjæs:

“Så, hunden er ved at få en depression!? Det er en HUND, for fanden!”

Ja! Og?? Jeg har haft en hund engang, så jeg er anderledes forstående. Jeg smutter til møde ud af huset. Hej, hej.

(Billedet herover, Helle & Zendy på campingferie anno 1981).

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Moster Tulle
  17. januar 2011 at

  Nemlig – hunde har også følelser….men fortæl ikke Kaj, at vores ene hund helst ville sidde i en snugglisele på maven af mig, de dage, hvor jeg har arbejdet sent. Total klisterklump

 • Reply
  Helle
  17. januar 2011 at

  hi-hi … jeg siger ingenting 🙂

 • Reply
  Moster Tulle
  18. januar 2011 at

  Burde måske lige tilføje, at vi ikke ejer en Snugglisele og at hunden ALDRIG ville ende der (men på min mave, hvis jeg ligger i sofaen er hun ret hurtig til at ende og ikke mindst er hun dejlig varm….Mors egen varmedunk 😉

 • Læg en kommentar