2 Udgivet i Film & Fjernsyn

Maven fuld af hjemmegjort

I aften går jeg i seng, med en god biografoplevelse (Headhunter) og med maven fuld af hjemmelavet Sushi.

Min smitte er iøvrigt identificeret. “Primær tumoren” er lokaliseret – jeg har haft spyware på min computer og den har aflæst mine ftp koder, således at ALLE de hjemmesider, jeg har tilgået via ftp fra min computer her, er blevet hacket af ødelæggende koder, der har lagt sig ind i index filerne!!

Det er edderbroderemig skræmmende!!

Nu kører der Adaware og Spybot og BullGuard så hele stuen lyser neongrønt … Kaj mener jeg er ved at være helbredt …. Så mangler vi bare Nikoline. Hun ligger og snøfter ovre på sofaen: “Mooaar! (snøft) Jeg er altså også ramt af virus (aaaaaatjjjuuuuuu!!!)”

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Ria
  17. september 2009 at

  Det lyder godt nok som en værre cyber-infektion! Puha… men godt, du har fundet ud af det! Vi vil jo nødig undvære dine dejlige indlæg 🙂

  P.S. Mmm… hjemmelavet sushi 😀

 • Svar
  Nanna
  18. september 2009 at

  Du lyder som Salander. ;o) go week end Nanna

 • Læg en kommentar