0 In MTB

Med cyklen på nakken

Eftermiddagens MTB tur foregik i et lidt for krævende terræn, for min smag. Bakke op og bakke ned – nej, skrænter op og skrænter ned, vil jeg hellere sige.

Hvis terrænet er så ufremkommetligt, at jeg skal slæbe mig igennem, med min cykel på nakken, så plejer jeg egentlig bare, at cykle en anden vej. Men i dag fulgte jeg høfligt den anviste rute. Det føltes slet ikke godt i min ryg.

Bagefter er det rart at komme hjem og ligge fladt udstrakt på gulvet. Og så Gymnastik Anne-Grethes himmelske udstrækningsøvelser. Ahhhhhhhh. Vintergymnastikken sluttede i mandags, men sommergymnastikken starter heldigvis allerede efter påske.

Om en time henter jeg Kaj ved toget. Han har ikke været hjemme i 3 uger, så det skal gøre godt at få ham på besøg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Fødselar og fanger

Frisk fynsk fødselar fremviser farlig fin fisk. Fødselaren finder formentlig fluestangens fangst flot, fremragende og forøvrigt fristende. ”Fucking fantastic”, fniser fruen (for fruen fremmer for-det-meste forsørgerens fine fornemmelser). Familien får...

Close