0 In Motionscykling

Med DGI på Cykelsportsmesse

Søndag morgen stod Kaj og jeg tidligt op, for at tilbringe en dag i arbejdstøjet for DGI, på deres stand på Cykelsportsmessen i Kjellerup.

cykelmesse_helle

Det var godt nok meget sjovere, end sidst jeg stod på messe i mit businesstøj – idag var der nemlig (Imodsætning til sidst) masser af mennesker, der kom på besøg og mange der gerne ville snakke og oven i købet snakke cykling. Neeemt job 🙂

cykelmesse_brochurer

Vi fik delt en masse flyere ud, bla. om DGI’s løb “Hærvejsløbet” .Det viste sig at næsten halvdelen af dem, der kom forbi allerede kendte løbet og havde kørt det før. “Jeg kommer igen!”, sagde de og disse tidligere deltagere endte faktisk med at sælge løbet mere til mig, end jeg kunne til dem: Hold op hvor var folk glade.

DET må jeg prøve. Hærvejsløbet skal være mit mål i 2015.

Løbet køres som et holdløb med 6-12 deltagere på et hold, som følges ad hele vejen. Man skal ikke køre fra sit hold og ens hold kører ikke fra en. Det handler ikke om tider eller om at komme først – det handler om at få en god oplevelse sammen, som hold. Det synes jeg lyder som et godt koncept.

Løbet arrangeres af DGI og et eventuelt overskud går til de frivillige foreninger, der laver depoterne op langs den 270 km lange rute (der er dog også en rute på 160 km. Den er nok mere passende til mig). Dvs. det er ikke et kommercielt løb.

Vi fik iøvrigt også lejlighed til at besøge de andre stande på messen og vi mødte en masse mennesker vi kendte og fik hilst på en masse nye mennesker. Det tog lang tid, at komme hele vejen rundt.

På standen havde vi en konkurrence. Man kunne prøve, hvor længe man kunne holde balancen på en mountainbike.

cykelmesse_gaest

Der var et gavekort på 500 kr. til vinderen og det blev en ung knægt der løb med sejren – han holdt balancen i 3,34 minutter!!

cykelmesse_konkurrence

Messen lukkede kl. 16. Vi hjalp med at pakke ned og sagde tak-for-i-dag til vores nye kollegaer. Hyggelige bekendtskaber.

PS. Jeg har ikke nær så ondt i ryggen efter messen i dag (kondisko!), som jeg havde på business-messen (sko med hæl). Men det er nu helt rart at lande hjemme i sofaen og lune sig ved brændeoven.

Det var den weekend. Inden vi ser os om, går vi seng og kort efter ringer vækkeuret og så starter hele ugen forfra …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Jeg har ingen ord :’-(

Tirsdag den 29. august fik en tragisk drejning. Ved middags tid blev jeg ringet op af Emilie. Hun græd og græd. Hendes veninde blev dræbt under en lastbil i en...

Close