0 In Gravel biking

Med DivergeD på tur

Miss Diverge har fået en ny legekammerat.

Hun hedder DivergeD (D som i Dorte) og i dag var vi ude at lege sammen.

Det var en jomfrutur – DivergeD’s første med sin nye ejerinde på ryggen.

Skønt vejr.

Skønt selskab.

Og gravelcyklende spinnede bare.

Jeg var relativt tidligt hjemme fra julefrokost i går aftes. Og da jeg jo skulle køre hjem, var det en alkoholfri julefrokost for mit vedkommende.

Jeg tog af sted direkte fra arbejde og parkede lige over for restauranten i Odense centrum. Her fik vi en rigtig god 3-retters menu. Da jeg takkede nej til vin, kom tjeneren med et lækkert alternativ og jeg fik en dejlig iskold mousserende cider-lignende drik, smukt serveret i et vinglas, så jeg kunne skåle med mine kolleger. Jeg synes det er fedt, at alkoholfrie drikke prioriteres lige så højt som vin og at folk der ikke drikker alkohol, ikke bare efterlades med et glas vand.

Spisningen gik lidt tjept.

Vi skulle nemlig videre til Stand-up med Christian Fuhlendorff i ODEON. Vi havde pladser heeeeelt oppe under loftet, laaaangt væk fra scenen, hvor vi lige kunne ane en lille tændstikmand.

Det var standup-eren.

Og han var sådan ca. fifty/fifty sjov og plat.

Efter showet gik vi ud i Odense by …. og uhhhhhh – Odense by, altså. Når jeg en sjælden gang kommer derind slår det mig, hvor meget den by er forandret, siden dengang jeg boede og arbejdede der. Se bare hvad de har gjort ved Albani Torv!! Skal man grine eller græde?

Jeg minder lige mig selv om, at dengang jeg boede der, gik jeg med Nikoline i en barnevogn …. og nu er det Nikoline, der triller med Anna i barnevogn. Ok, ok. Indrømmer … der er måske lige gået 32 år, eller hvad?

Jeg fik et smukt jule-view af Odense Rådhus, hvor Kaj og jeg blev gift for 32½ år siden.

Og i kælderen ligger der et udskænkningssted, der hedder The Brewery. Her fortsatte vi vores julefrokost. Igen vil jeg rose beværtningerne for deres dejlige alkoholfrie muligheder. Jeg fik serveret en lækker “virgin” cocktail, iskold og smukt serveret med frugt og pynt og sugerør. Den smagte dejligt og jeg kunne drikke lige så mange af dem jeg ville, selvom jeg skulle køre hjem.

Ved 23-tiden brød jeg op. Kørte først en kollega hjem og fortsatte til Strib. Klokken var knap midnat da jeg lå i min seng. Næste morgen vågnede jeg frisk og udhvilet til duften af Kajs nybagte morgenbrød.

Ahhhhh – dejlig lørdag!

Efter min lille jomfrutur med Miss Diverge, Dorte og DivergeD er jeg klar til en eftermiddag med strikketøj, kaffe og fjernsyn.

I morgen kl. 10 stiller jeg til start – forhåbentlig frisk og velresitueret – til Gravelturen “Helt ude i Hampen” sammen med 30 klubkammerater.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar