0 In Motionscykelløb

Med fejebladet i røven

Man oplever noget nyt hver gang man kører et motionscykelløb.

Nyt for Pia og jeg i går var, at prøve at cykle et løb med fejebladet i røven hele vejen rundt!!

Pia og jeg er bestemt ikke vandt til at være dem der "lukker ballet" når vi køre løb i højsæsonen! Vi har tit blandet os i kvindernes top 10.

Vi har nu ikke tradition for at køre så mange bakkeløb og vi har aldrig kørt et motionscyklløb så tidligt på sæsonen som 1. april, og når man tager det i betragtning, så synes jeg faktisk vi gjorde det godt i går.

Der deltog 450 ryttere i årets Stjernetramp. Heraf var kun 16 kvinder – 8 på den lange rute og 8 på den korte. Pia og jeg kom ind som den 7. og 8. kvinde på den lange rute – som de næst sidste deltagere overhovedet.

Arrangørerne gik og rydde op, hjemmeværnet holdt fri (og glemte os i det sidste kryds!), parkeringspladsen som havde summet af liv da vi ankom, var øde og forladt.

Det var helt underligt.

Vi kom i mål, satte cyklerne på Pia's C5'er, gik ind for at hente vores diplomer – op opdagede iøvrigt, at jeg havde vundet en lodtrækningspræmie, et sæt Michelin Krylion Carbon dæk.

Med alt det vi fik hygge-spist og drukket på de to depotstop og med lodtrækningspræmier – så fik jeg da vist noget for mine 75 kroners startgebyr i går!

🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Folk er underlige

Kl. 004.00 - Piiiing. Helle er vågen.Vækkeuret skal først ringe kl. 05.00, så hun vender sig om på siden og "nyder varmen under dynen", som det hedder.Kl. 04.45 er hun...

Close