1 In Hverdagen

Med livrem og seler

Arrggg – jeg bliver kimet ned af forsikringsselskaber. De spørger om de kan komme til at tale med den person i husstanden, der står for forsikringerne. Jeg plejer at sige, at han enten bor i Norge eller er ude at ro! Foreløbigt har de stillet sig til tåls med det svar.

Forsikringer keeeeder mig – en træls vare, som man køber og betaler for, og alligevel håber man aldrig får brug for.

Forresten har jeg nu alligevel tegnet en ny forsikring i dag – en lønforsikring.

Også bare sådan for en sikkerheds skyld. Man er vel en “tryghed-fis” og man hører og ser jo så meget    :-/

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mette
  12. juni 2009 at

  Har de overhovedet lov at ringe ..? Jeg mener at have hørt/set/læst at det sidestilles med “dørsalg”!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Nordic Yoga Festival

  Jeg blev sgu lidt stolt da Middelfarts unge borgmester holdt åbningstalen til Nordic Yoga Festival i Hindsgavl slotshave, efter at være blevet præsenteret som Danmarks mest smidige borgmester. Johannes gjorde...

  Close