3 Udgivet i Udstyr

Med usynlig turleder

Irene og jeg var ret spændte, da vi drog ud på tur i går, i solskin og med saftevand i drikkedunkene.

Og det blev rigtig skægt, at køre tur med gps’en.  Kaj havde nemlig lavet ruten, så Irene og jeg vidste ikke helt, hvor vi skulle hen. Da vi kom øst for Indslev Kirke var vi på fremmed land og hvert gadehjørne blev spændende.

Garmin og Kaj ledte os ud på en hel masse små veje, vi aldrig selv ville have fundet. Det var næsten som at cykle med en usynlig turleder – og i hvert fald som at være på tur med Kaj, for det med at finde de gode små veje, er han rigtig god til. Også uden GPS.

En enkel gang, ville de have os ud af en grusvej. DEN måtte vores fine racercykler ikke køre på. Den bibbede og advarede, da vi kørte uden om, men vi fandt hurtigt ind på ruten igen.

Irene fik minder fra det år, hun deltog på Tour de Paris med Gitte som turleder – her måtte de også indimellem lede lidt efter ruten.

En enkelt gang, havde vi nær fået haresteg på forgaflen – men ellers forløb turen bare SÅ godt. Og vi holdt en pause på en rar solplet og spiste bananer og müslibarer.

73 dejlige dejlige kilometer.

Det skal vi prøve igen en anden dag!

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Hammy
  6. april 2012 at

  Det lyder fristende med sådan en gps på cyklen. Især disse dage, hvor min almindelige cykelcomputer driller. Men er sådan en gps ikke voldsom dyr? Jeg har hørt omkring 3000 kr.

  Kan man så de advarselslyde fra?

 • Svar
  Helle
  6. april 2012 at

  Min Garmin Edge 705 er en udgående model og den kan man vist få til et par tusinde kroner i dag. Og ja – alle bibbe-lib lydende kan godt slås fra. Det er nu meget smart, at den lige advarer, hvis man kører forkert, for man sidder jo ikke og kigger på den hele tiden.
  Da vi cyklede til Paris i sommers, havde rigtig mange af gruppens 20 deltagere en Garmin på, hvor de havde lagt ruten ind. Så når vores turleder Peter afveg lidt fra ruten, lød det ned gennem gruppen: Bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib-bibbelib 🙂

 • Svar
  Merete
  6. april 2012 at

  Haresteg på forgaflen havde da ellers ikke været at kimse af 🙂

 • Læg en kommentar