0 Udgivet i Foreningsarbejde/ Fotografering

Medaljepigen og fotografen

Laura og jeg havde en hyggelig dag i hjælpertrøjerne til Tour de Vestfyn i dag.

Vi startede dagen med at køre ud på ruten for at fotografere grupperne, når de kom forbi. Det blev til mange, mange hundrede billeder og masser af grøftekantshygge.

Vejret var tørt, solen kom og det blæste som bare pokker. Blæsten var nok værst for alle cyklisterne. Vi fandt nogle smukke steder med læ og fik vores billeder i kassen. Mens jeg fotograferede, sørgede Laura for hep og klap.

Ca. kl. 12 var det tid at vende hjem til start-mål området, hvor Laura skulle dele medaljer ud sammen med 4 drenge.

Tour de Vestfyn har 30 års jubilæum i år og i den anledning, var der en jubilæumsmedalje til alle gennemførende deltagere. Det blev en sjov og indimellem travl opgave – især når der kom mange ryttere i mål på en gang.

Men der var overskud til smil og kram (til ham der hellere ville have “kyssepige” fremfor medalje) og til fotografering, som herunder hvor en deltager bad om at blive foreviget. Han var 75 år og var MEGET stolt af, at have gennemført Tour de Vestfyn.

(Først bagefter her ser jeg, at mit kamera har zoomet ind på rytteren, der hjælpes ind i en bil, efter et styrt da han kom i mål. Han skulle en tur på skadestuen og tilses – jeg håber han er OK).

Vi havde så travlt at vi helt glemte hvor sultne vi var og først kl. 15.00 da nok de fleste deltagere var godt i mål, fik vi tid en Tour de Vestfyn pølse med brød. Som altid, når man er i hjælpertrøjen til Tour de Vestfyn, er det en dag med mange glade smil.

Nu mangler jeg bare at redigere og finpudse de mange, mange billeder. Min computer er ved at synke i knæ over opgaven. Kaj er taget ud at cykle og jeg skubber billedredigering lidt til side og sætter mig til at blogge om en god dag (#overspringshandling).

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar