3 In Kraveben/ Uddannelse

Medicinforgiftet – eller hvad?

Mandag var aktiv og effektiv og startede med 1000 meter  svømning. Måske var det derfor jeg havde temmelig ondt i kraveben og skulder? Jeg besluttede mig i hvert fald for, at snuppe et par smertestillende inden jeg skulle af sted på iværksætter kursus.

I husapoteket fik jeg tilfældigvis fat i den ene af 3 pakker, jeg havde fået med fra Universitetssygehuset i Liège 19. juli. Nå ja? Hvorfor ikke få dem spist? (husmoder økonomisk) – den ene pille kan vel være lige så god som den anden. Så vidst jeg husker hjalp de.

2×1 stod der skrevet på pakken med ulæselig belgisk lægeskrift. Jeg tog 2, kastede dem i gabet og cyklede på Erhvervscentret i det fine forårsvejr.

Godt inde i kurset, skulle vi lave en gruppeopgave to og to. Jeg kom i gruppe med en ung, kvindelig dyrlæge. Det var under vores gruppearbejde, at jeg pludselig mærkede, at jeg ligesom mistede hørelsen. Alle lyde blev mærkeligt ”uldne”. Det drønede for mine ører.

Tilbage i lokalet blev det værre og værre. Jeg undrede mig – og kom pludselig i tanke om, at sådan får jeg det når jeg æder morfin.

Pillerne?!?

Så fik jeg kvalme. Meget!

Jeg skulle brække mig!

Tina Eisenhardt var ved at runde aftenen af. Kurset sluttede om 10 minutter. Jeg var nødt til at forlade lokalet.

Jeg vaklede ud på toilettet. Jeg var kridhvid i fjæset. Jeg lagde mig ned på gulvet og ringede til Kaj. Han skulle hente mig. Jeg kunne ikke cykle hjem!

Da jeg steg ud af bilen, satte jeg mig ned på fliserne i indkørslen. Fy for satan, hvor jeg havde det dårligt. Kaj fik mig fulgt ind. Jeg sparkede skoene af på vej ind i seng, hvor jeg drattede om.

Kaj var sød – han hentede et glas vand til mig. Han googlede pillerne, men fik bare nogle franske og flamske sider op, han ikke kunne læse.

Hvordan fanden kunne jeg finde på, at æde noget, jeg ikke kunne huske hvad var? Og så 2 piller?? Når en Panodil kunne have gjort det.

Hold kæft en brøler!

Første halvdel af natten gled jeg forkvalmet ud og ind af en underlig, dyb søvn. Sidst på natten aftog kvalmen og jeg fik den der summende rus. Det sang i mit hoved og drønede for mine ører  …

Sådan havde jeg det også torsdag aften på hotellet i Soisson. Jeg troede det var noget med min hjernerystelse …

Jeg bemærkede i øvrigt, når jeg kastede mig rundt i sengen i nat (stakkels Kaj), at jeg kunne ligge på venstre skulder – helt uden smerter. Det virkede, det lort her.

Her til morgen har jeg det så elendig! Mat og forkvalmet …. Fy for satan!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Peer
  20. marts 2012 at

  Det er konsekvensen af at læger skal gå på universitetet i 8 år, for at lære at skrive ulæseligt.

  Du har taget en overdosis, og kan ikke tåle morfin. Jeg har det på sammen måde når jeg har fået morfin. Bare i mildere grad.

 • Reply
  Helle
  20. marts 2012 at

  Ja. Fy for pokker. Jeg ku’ tude af ærgelse over at få min dag ødelagt. Jeg skulle en hel masse. “Contramal Retard 100 mg” indeholder 100 mg tramadol hydrocloride. Så meget fransk kan jeg da læse …

 • Reply
  Helle K.
  21. marts 2012 at

  Lad være med det!!
  Min mor har været ved “at tage billetten” et par gange, fordi en vagtlæge har givet hende morfin, så det er ikke det rene sjov.
  Godt at du nøjedes med at suse lidt rundt i universet 😉

 • Læg en kommentar