6 In Arbejdslivet

Meget god mandag

I morges søgte jeg job nr. 67. Efter 3 mislykkede forsøg på at få skippet dokumentet af sted via den dertil indrettede formular på virksomhedens hjemmeside, vedhæftede jeg ansøgning på en go’ gammeldags mail og sendte den til husets HR ansvarlige, med besked om, at deres webside hele tiden smed mig af.

Meget tidsspilde. Meget irriterende. Meget bøvl!

I formiddags modtog jeg afslag nr. 59, på et job jeg var til samtale på tidligere på måneden. Det gjorde mig glad, hvilket sikkert lyder mærkeligt, men det var et positivt afslag.

Meget ualmindeligt. Meget personligt. Meget rosende. 

I eftermiddags var jeg til jobsamtale i et privat hjem (HR damens eget). Hun var nødt til at flytte samtalen til privaten,  fordi hun sad hjemme med benet oppe efter en skade på ski og ikke kunne komme ind i firmaet. En hyggelig jobsamtale, i et privat køkken, med ild i brændeovnen og den sødeste lille “bomuldshund” siddende under bordet, hvor den (i smug for sin “mor”) slikkede mig på hånden med sin lille lyserøde, bløde tunge.

Meget anderledes. Meget rart. Meget postitiv oplevelse. 🙂

I aften snuppede jeg 1 times spinning og 1 times pilates – og da jeg kom hjem havde min handicappede mand selv lavet spaghetti og kødsovs til os.

Meget dejligt. Meget hyggeligt. Meget mæt Helle dratter om på sofaen efter en meget  god mandag!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  skoge
  21. februar 2011 at

  HR damen har usædvanlig god smag: ejer af en bomuldshund.
  Smagen vil være helt uovertruffent hvis hun også ansatte dig i firmaet.
  Held og lykke….

 • Reply
  Fru E
  21. februar 2011 at

  Håber den ualmindelige samtale giver et ualmindeligt godt job til dig 🙂

 • Reply
  Moster Tulle
  21. februar 2011 at

  Og her må jeg tilslutte mig……klog dame, hende HR-damen ift. hundevalg….håber så også bare hun er klog ift. personalevalg 🙂

 • Reply
  RIA
  22. februar 2011 at

  Tak for et meget dejligt blogindlæg 🙂

  Og hvor anderledes med jobsamtalen! Men jeg forestiller mig, man slapper mere af sådan…? Jeg håber i hvert fald, det falder ud til din fordel 🙂

 • Reply
  Pamela
  22. februar 2011 at

  Hej Helle
  Pudsigt at du bliver smidt af firmaets hjemmeside, jeg har samme problem med Region Syddanmark. Jeg har naturligvis kontakte dem og de vil meget gerne hjælpe, men kan ikke komme i “tale” med DanDomaine …jeg har sendt mail til dem og fået dette svar …”Da alle profibermails ligger på samme domænenavn (profibermail.dk) betyder det at; hvis der er nok der blacklister en afsender, eller markere nok mails fra dem som spam, vil det påvirke hele domænet (hele profibermail.dk) og derfor vil der ikke kunne modtages mails fra disse afsendere”. Ret flot ik? 🙂 Tænk at man kan blackliste en offentlig instans… Jeg har ikke forstand på det her…men det er ret surt ikke at kunne få adgang til jobsøgningen …
  Fortsat god søgning til dig..
  Hilsen Pamela

 • Reply
  Helle
  22. februar 2011 at

  Jo, ret flot Pamela. Tænkt at det kan lade sig gøre …

 • Leave a Reply

  Read more:
  Stadig værkbruden

  Det er tirsdag og jeg er stadig værkbruden og øm i lemmer og led. Det kan ikke længere være træningsturen i søndags - måske er jeg at blive syg? Arggg...

  Close