1 In Svømning

Meget mærkelig venstrespadser

Efter svømmetræningen i aftes, spekulerer jeg på, hvor mange liter vand man kan være bekendt at slæbe med hjem, når man ikke betaler skat i Fredericia kommune? At dømme efter, hvor meget jeg har med hjem i højre øre, må vandstanden da være faldet betydeligt.

Jeg googler på problemet og finder skræmmende instrumenter. (Øhh … hvor i sin krop, skulle man have lyst til at stikke sådan en himstragims ind?)

speedo-oereplugs-til-svoemning

Jeg kunne selvfølgelig også lære, at trække vejret til venstre en gang imellem. Det ville enten fordele problemet (ikke så meget vand i højre øre) eller forværre det (lige meget vand i begge ører?!)

Mærkelig nok, kan jeg ikke trække vejret til venstre, når jeg crawler. Jeg får ikke munden over vandoverfladen når jeg forsøger, jeg tager vand ind, jeg kvæles, bliver svimmel, mister rumfornemmelsen og trues af druknedøden  …

Jeg kan heller ikke klikke ud af min venstre pedal først (det skal være den højre, ellers vælter jeg). Pedaluheld er altid sket mod venstre.  Jeg kan heller ikke stige på min cykel fra en ny side.

Jeg kan heller ikke skrive med venstre hånd.

Meget værkelig venstrespadser.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ib
  19. februar 2015 at

  : Til gengæld kender jeg én som er “højre spasser”.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Storbededagsaften

  I aftes lavede jeg en cykelaftale med Vibeke og netop som jeg havde gjort det, kom jeg i tanke om at det var torsdag og at jeg jo havde en...

  Close