0 Udgivet i Fotografering

Melfar MTB

Dejlig, dejlig dag i skoven med mit kamera.

Jeg har set en masse glade og SEJE mennesker på cykel og jeg har fået så meget solskin, at jeg kom hjem med røde kinder efter en skøøøøøn solskinsdag.

Da jeg var færdig med mit kamerajob hen på eftermiddagen, var Kaj hjemme fra tur med sine gamle venner fra CK Kronborg.

Kajs gæster fra CK Kronborg på Staurby Sporet – gamle venner fra en fjern fortid

Og jeg hilste på Frank (en gammel ven) som jeg ikke har set siden FØR vi fik Nikoline. Dengang var han bare en stor knægt på 18 år, der besøgte os i lejligheden i Thusensensgade. Kaj tog gæsterne fra Sjælland hele halvøen rundt, inkl. Staurby Sporet og sluttede deres dag med en rigtig herrefrokost, som Kaj lavede til dem, hjemme i rækkehuset. Emilie og jeg lod dem have huset for os selv og tog på kaffe-besøg hos Momse og Moffe.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar