0 In Livskvalitet/ MTB

Mental nulstilling

Nå. Tilbage til det blogindlæg jeg ikke fik skrevet i går.

Det handler om, at være så privilegeret, at man har noget i sit liv, som fungerer som en ventil. Noget – et-eller-andet – hvorved man kan opnå den der mentale nulstilling.

For mig er det cyklingen. For andre, er det måske noget andet.

Træningsturen i går: Vi var 6 M og 1 K – jeg var eneste dame i gruppen. Ikke nogen "teknisk krævende" MTB træningstur, men hold-da-op, hvor er det alligevel meget hårdere, at cykle hen ad et mudret hjulspor på en mark, med 25 km/t – frem for med de 18 km/t, som jeg nok ville have kørt hvis jeg var alene.

MTB cykling er så fysisk hårdt, at man som dame har et kæmpe handicap på styrken, når man cykler sammen med mænd. Men fedt er det!

Eller som Erik sagde: "Det er så godt for det mentale". Hvor har han ret, ham Erik!

Når man kommer hjem, er man fysisk træt men psykisk fuld af fornyet overskud. Man er så afspændt, at man nærmest føler man er "på et eller andet". Det summer behageligt i hele kroppen. Blodet er renset. Man er iltet igennem helt ud i de yderste blodkar.

Stress, for meget arbejde, ting man kan finde på at bekymre sig om eller irriteres over – det er alt sammen pist-væk. Overstået. Ligegyldigt. Problemer, er ikke længere problemer, bare opgaver, man skal have løst.

Man er klar igen.

Totalt nulstillet.

Lucky me …

Lucky me …

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
#Kasttilbagefredag

Tak søde Facebook, fordi du minder mig om, at jeg har minder jeg kan se tilbage på. Tak fordi du minder mig om, hvor jeg var henne i dag, for...

Close