0 In Ferie

Mere end rigeligt væde …

Hold OP, hvor det regnede i Sæby i dag. Min medbragte paraply crashede under vandreturen ind mod havnen, hvor jeg ville ind og se cykelløb. Her fik jeg set stranden og havet under helt andre forhold.

Alle mennesker smilede (grinede bredt?) af mig, når de så mig og min crashede paraply komme gående. Så mange glade smil, på en våd dag 🙂

20150725_103358

Efter et par timer var jeg plaskvåd og søgte ly på Jacobs Restaurant, hvor jeg drak 2 kopper te og fik et kæmpestort stykke kage.

20150725_112837

Der var knald på terrassevarmeren her og jeg kunne sidde og betragte den mennesketomme plads, hvor det regnede og blæste. Ikke mange sæby-borgere kom forbi.

20150725_110112

Jeg vandrede tilbage til Hotel Viking og var våd og kold ind til skindet. Jeg besluttede mig for en tur i spa-badet. Her sad jeg lææææænge, og fik varmen.

Meget læææænge ….

Da jeg steg op af boblebaddet blev jeg dårlig. Blodet forsvandt fra mit hoved, jeg så sol-måne-og-stjerner. “Jeg skal vist lige have noget koldt vand.:”, tænkte jeg (som eller synes jeg havde fået rigeligt vand nu), men så: Nej! Jeg skal ned at ligge  … Nu. Jeg fik kvalme!

Så jeg lagde mig ned før jeg svattede om og straks stod der en sød hotelmedarbejder bøjet over mig og spurgte om jeg var OK.

Jeg havde været bedre …

Så hun ydede førstehjælp og lagde kolde klude på min pande og på mine håndled og sagde på nordjysk, at det var nok fordi jeg ikke havde fået nok at drikke. Næ – jeg havde ikke fået andet en 2 kopper te i dag. Jeg fik det straks bedre og kunne tage imod noget koldt vandt.

Pyyyhhhhh – ikke mere varmt boblebad til mam-Helle i dag.

I aften har jeg spist en ualmindelig god middag sammen med Kajs team, som var søde og imødekommende. Jeg kørte Kajs lille firmabil hjem til hotellet. Bilen var fuld af store mænd, og som Martin sagde: “Er du szzzklar overrr, du  … (hik!) … har nnogen af zdanmarksss bædste chaufførrrrer med i bilen…. (hik!)” – og nej, det var jeg ikke og hvad pokker kan man bruge en bilfuld berusede chauffører til??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Sidste gang …

I aften var det sidste gang jeg sad "til højbords" ved Baghjulets generalforsamling. Nu er jeg trådt ud af bestyrelsen. 7 års arbejde er dermed afsluttet. Jeg har det godt...

Close