0 In Hverdagen

Mest holder jeg af hverdagen

Og så kom vi hjem til en drøm af en have!

Mine nye havemænd har nemlig haft travlt mens jeg var væk. Inden vi overhovedet låste os ind i huset, gik vi måbende og snart storsmilende en runde.

Haven var ukendelig smuk! Det var med en græsplæne som en golfbane, storlige kanter langs plæne og bede, ikke skyggen af ukrudt. Det var klippede træer og buske, revne grusgange, natursten som kunne ses fordi ukrudtet var høstet og fliseområder støvsuget for skidt.

Fantastisk!

Jeg ÆÆLSKER Gitte og Ronni fra “Haveservice”!

Og Kaj udtalte et “Nu får jeg jo ligefrem LYST til at lave terrassen færdig” – en sætning, der afslører, at han har det lige som mig: Motivationen daler, når opgaven er uoverstigelig.

Haven ligner ikke længere et uoverstigeligt bjerg.Den ligner et sted, man kan gå ud og samle energi og slappe af og hygge sig, når man har fri – det var lige det, jeg ønskede mig.

Resten af lørdagen (og den var lang, for vi kunne skrue tiden 6 timer tilbage, da vi kom hjem) tilbragte jeg derude. Jeg købte smukke lyserøde blomster og krydderurter til krukkerne, jeg plantede og vandede og satte mig i min hængesofa og nød synet.

Jeg mærkede helt ned i maven, hvor stor en glæde min have er kilde til og hvor meget det betyder for mig at her er rart at være.

Der hvor jeg bor, skal der være rart at være.

Og det var en god følelse, for nu er min sommerferie brugt op og jeg er blevet en kæmpe oplevelse for livet rigere. Resten af sommerens fridage skal tilbringes her: i min have.

Lørdag aften spiste vi nye kartofler og jordbær til aftensmad og nød det tempererede og lyse, danske sommeraften.

Kl. 20 gik jeg til køjs og jeg har sovet som en baby med vinduet åben, mens jeg drømte om eksotiske strande, om palmer og ananas på træerne og løse vandbøfler langs grusvejene …

Her til morgen spiser jeg græsk yoghurt med jordbær og mandler og gør mig klar til en cykeltur med Baghjulet. Det bliver sikkert hårdt at komme i gang igen.

Ahhhh – jeg holder af hverdagen. MEST holder jeg af hverdagen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar