0 In Foreningsarbejde

Fredagsmiddag på Steakhouse

Denne fredag blev klokken 19.30 inden jeg mødtes med min mand her på matriklen.

Da var jeg netop hjemkommet fra et yderst vigtigt fagligt møde med Gitte, og min mand, han stod i sit stinkende cykeltøj midt i køkkenet.

Jeg beordrede mand af cykeltøjet og ud under bruseren, alt imens jeg bestilte bord på Restaurant Steakhouse. Jeg var sultent som en hunulv!!!!!!

Og de har nogle rigtig gode steaks på Steakhouse i Middelfart, kan jeg hilse og sige. Vi fik et godt bord i et stille hjørne, ved siden af 4 trætte sejlere, som allerede var stået af Fyn Rundt. (Er det ikke lidt tidligt at stå af Fyn Rundt i Middelfart, når man er startet i Bogense og praktisk taget har vinden lige i røven her fra og til Svendborg???)

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar