1 In Hverdagen

“Midt om natten ” – temmelig aktuel musical

Ungdomsskoleleder Knud Møller holdt en sjov velkomsttale i går, inden premieren på musicalen. Om aktualiteten i "Midt om natten" – en aktualitet som jo er svær at planlægge, og om alle de telefonopkald han derfor havde haft til Rigspolitichef Hanne Bech Hansen, for at få gadekampene på Nørrebro til at falde sammen med ungdomsskolens premiere.

Det er suverænt den bedste musical jeg har set Middelfart Ungdomsskole opføre – men nu kan jeg altså også rigtigt godt li' Kim Larsens musik.

Efter forestillingen kørte Emilie og jeg hjem, hvor vi havde pokker til besvær med at få båret et fjernsyn ind i soveværelset (det har vi nemlig ikke normalt)  – men I aftes skulle vi råhygge. Emilie i Daddy's seng – med lightsodavand, frugt og kanelknækbrød.

Råhyggen blev kort – set i forhold til besværet med fjernsynet, for der var absolut INTET vi gad, at se. Så det blev til dokumentar på Nationional Geographic (noget med nitterne i skroget på Titanic, og hvorfor de ikke holdt)

og så …

ZZZZZZ

Emilie er altid træt fredag aften, når hun kommer hjem på weekend fra GIE.

En anden grund til, at Emilie sov i Daddys seng i nat er, at vinduet på hendes værelse ikke kan lukkes. Der er koldt i værelset. Vinduet har været i stykker længe – og nu hænger det helt.  Der skal en stærk mand til at hamre det i, og sådan en har vi ikke i huset i disse dage.

Ret træls!!

Men er det ikke illoyalt at ringe efter en fremmed håndværker, mens ens egen handymand er på forretningsrejse i mellemøsten?!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Moster Tulle
    3. marts 2007 at

    Hmm illoyalt? Det kommer lidt an på HVOR meget man fryser!?? Dejligt med en hyggeaften, selvom den blev lidt “kedelig” rent TV-mæssigt.

  • Læg en kommentar