0 Udgivet i Motionscykling

Min debut som kaptajn

Ja – den fik jeg skisme da i aften. Helt uventet.

Jeg må have set forkert på planen, da for jeg troede jeg skulle have min debut på søndag. Og der er jo laaang tid til. Så jeg havde da ikke planlagt nogen rute.

Stod faktisk og drøftede med mig selv, om jeg skulle cykle med gruppe B eller C, da formanden råbte turlederne op.

"Helle har gruppe C" – Hvem? Mig?!

Nå – man skulle da være et skarn hvis man ikke kunne improvisere en træningstur her i området, hvor jeg kender hver eneste bule i asfalten i mindst 75 kilometers radius. Så det gjorde jeg.

Improviserede.

Vi cyklede fra Middelfart mod Wedellsborg, gennem Kerte. Ørsbjerg og Årup og retur via Gelsted, Ejby og Nr. Åby. Vi landede i Middelfart 21.15.

74 kilometer med en gennemsnitshastighed på 28,8 km/t. Lidt for langt for en tirsdag aften primo august. Dem fra Strib og Fredericia må jo lægge 7-10 kilometer oveni inden de er hjemme. Man nærmer sig lygtetændingstid.

Men alt i alt OK improviseret. Jeg er tilfreds. Det sagde rytterne også, at de var.

Vi var 12 mand og 3 kvinder i gruppen. Jeg fik lavet 2 fritløbs intervaller (flad vej, vinden i ryggen). Det lykkedes mig, at hidse de fleste op, til at køre med. "Frit løøøb! Kom så! Køøør!!", råbte jeg.

Og de gjorde det sgu!

Det er faktisk dejligt at være kaptajn. Så er det mig der bestemmer. Og det er sjovt, at være den der bestemmer. Når farten blev for høj, og jeg begyndte at hænge, så råbte jeg bare:

"FARTEN LIDT NEEEEED!!!!"

Og de gjorde det sgu! Satte farten lidt ned. Det sjovt, at være den der bestemmer!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar