0 In Cyber-livet

Min første “internet side”

Det er faktisk sådan, at i den virksomhed jeg lige har startet nyt job, har jeg været ansat før, i 4 år i slutningen af 1990’erne. Det er 10 år siden, så jeg er selvfølgelig kommet tilbage til en meget anderledes virksomhed, en anden ledelse, et andet job, nye markeder, andre kundesegmenter og nye kollegaer. Så nyt job, men alligevel meget velkendt.

Jeg starter med en del oprydning og arkivering her op til sommerferien og det bragte mig i går ned i virksomhedens fjernarkiver. Her fandt jeg forbavsende mange, at mine egne gamle salgsarkiver i behold og især ét fund blev et sjovt tilbageblik for mig:

Mit første hjemmeside projekt nogensinde!

Det var i det herrens år 1998 og noget tydede på, at det her med internettet var noget, der var kommet for at blive.

Sådan en ting som en ”internet side” måtte vi også have. Jeg kan huske vi havde besøg af det reklamebureau, der skulle lave siden (selv kunne vi selvfølgelig ikke) og han viste os smarte ting og sager der blinkede og dyttede og båttede på computerskærmen. Vi var imponerede!

Jeg havde aldrig prøvet at være på internettet, men nu da vi sådan skulle have en ”internet side” på mit arbejde, måtte jeg da se hvad det var for noget.

På jobbet havde jeg ikke internetadgang endnu og det havde vi heller ikke derhjemme dengang i 1998.

Men det havde min lillebror. Så jeg cyklede ned til ham og bad ham vise mig, hvad det var for noget med det der internet.

Det gjorde han med glæde. Jeg kan huske han viste mig, hvordan man fandt billeder af nys afdøde prinsesse Diana i bilvraget og hvordan man røg ind på en pornoside, hvis man skrev noget med det hvide hus i USA – noget nogen vist havde lavet for at drille.

Fagre nye verden!!

De jordiske rester af mit første hjemmesideprojekt var en mappe med papir. Her havde jeg med papir, saks og limstift illustreret for reklamebureauet, hvordan vi ville have vores side. Sådan fik vi den og den levede vist i en 5-år frem, hvorefter den blev skiftet ud med en nyere.

Det var sjove fund! Jeg fik mig et godt grin dernede i fjernarkivet, mutters alene med klenodierne fra min egen fortid.

Det er underligt at tænke på, hvor stærkt udviklingen er gået på bare 10 år.

Nu har jeg de første 16 ”internet sider” på min samvittighed.   🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar