4 In Mine cykler

Min nye Vision bike som fotomodel

Kan I kende den? Min nye Vision Bike – den med de røde dæk – der lige nu hænger på sin krog i garagen og samler spindelvæv?

Kan den ikke bruges til andet, kan den da altid bruges som model – som her, til demonstration af placering af chip til 24-timersløbet. Det tog mig en rum tid at frilægge billederne – cykelhjul, eger og tandhjul hører til i kategorien “Svær” når der skal fritlægges billeder.

Hjul med chip
Ramme med chip

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Helle
    26. maj 2007 at

    Arrggg – pis!! Jeg kan heller ikke få teksten til at lade være med at ombrydes omkring billedet – nogen der ved hvordan man gør det??

  • Reply
    Cataraina
    27. maj 2007 at

    Flot arbejde med fritlæggelsen:-)
    Jeg har engang fritlagt en operations maskine bed trådkurve, det tog også lang tid, men resultatet blev flot.
    Jeg kan ikke hjælpe dig med det andet spørgsmål, da jeg ikke bruger Flickr.

  • Reply
    carina
    27. maj 2007 at

    Jeg tror muligvis at hvis du ikke har Pro konto hos flickr så kan billederne kun tages derfra i en mindre størelse.

  • Reply
    Helle
    27. maj 2007 at

    Jeg har en pro konto hos Flickr. Jeg har i hvert fald betalt et-eller-andet for at have den … I den gamle smartlog kunne man vælge at indsætte sit flickr billede i 3 forskellige størrelser – det kan man ikke mere 🙁

  • Læg en kommentar