0 In Kraveben

Min tossede kirurg

Min tossede kirurg … ja, overskriften er kærligt ment, for han er faktisk rigtig rar. Og tosset!

I går var jeg på besøg hos ham igen. Endnu en “funktionstest”. Endnu en forsikringssag.

Han vurderede sit håndværk (både operationen i højre og venstre kraveben) og kom med blodige detaljer om, hvor “svært” det havde været at få knogleenderne sat sammen (Spar mig!).

Så udfyldte han forsikringspapirerne. Deprimerende …

Jeg fortalte ham, at alle mine cykler var blevet stjålet. “Ha’!”, råbte han. “Det er mig der stjålet dem – ha, ha, ha, haaaaaaa…”. (Han ER tosset).

Øv. Jeg var rigtig efterårsdeprimmeret, da jeg kørte hjem. Og min MTB er stadig ikke kommet hjem. Og jeg har ikke cyklet i flere uger.

Til gengæld har vi fået baghjulets nye hjemmeside i luften. Det har været et kæmpe arbejde. Hårdt – men også lærerigt og godt i samarbejde med Birch Reklame og drengene i IT udvalget – (Og vi mangler stadigvæk 2 hjemmesider).

Jeg fik kappet forbindelsen til vores mailsystem i overflytningen (shit happens!). Ulrik fra IT udvalget ringede og sagde; “Du har da ordentlig fået lavet lort i det!!” – (Kunne han ikke bare pakke det en lille smule ind?!).

Hvis ikke det var fordi, Ulrik var sådan en sød fyr, kunne én nemt have gået hen og blive helt stødt 😉

I aften nyder jeg et glas rødvin sammen med Kaj. Det er kun torsdag, og vi har så mange gode grunde til at hygge om os selv.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Sender en tanke

Nåede en MTB tur i skoven i eftermiddags. På bakkerne nede i skoven sendte jeg en tanke til min pilatesinstruktør, som havde mig under kærlig behandling i aftes. (Av min...

Close