0 Udgivet i Arbejdslivet

Minder i et Fitness center

I dag har jeg været i Fitness center – særligt inviteret af Anne-Marie til at deltage på hendes bold hold.

Og det var rigtigt godt – Nu kan jeg mærke jeg har mavemuskler!

De lokaler som rummer fitnesscenteret i dag, rummede for 15 år siden min arbejdsplads. Faktisk stod mit skivebord lige der hvor Anne-Marie står på billedet – og da jeg trådte ind i lokalet myldrede billederne frem.

Akke-ja …. Nordisk Fjer! Aldrig er jeg dog nogensinde kommet ind i en så vingeskudt og dybt traumatiseret organisation. Jeg blev ansat få år efter virksomheden kollapsede i det, der vist lige siden har stået som Danmarkshistoriens største erhvervsskandale.

Jeg sad i den interne salgsafdeling sammen med 3 andre piger. Vi hed Hanne, Hanne, Helle & Helle – de to ”Hanner” var ældst i gårde og de var et par kradsbørstige damer. Den anden Helle tiltrådte sit job kort tid før mig.

Men inden udgangen af sin prøvetid afleverede hun sin opsigelse – farvel og tak. Hun havde fået nok.

Direktør Brorson kaldte os andre 3 ind til rivegilde og sagde (naturligvis først og fremmest rettet mod de to gamle ”Hanner”):” Helle har sagt op! Det er jeres skyld! I har ikke behandlet hende ordenligt!” (og så – henvendt til mig, den tilbageblevne nye Helle): ”Ja, den slags er hyggeligt at høre, hva’!?!” og så fortsatte han:

”Det er altid de gamle medarbejders ansvar, at de nye falder godt til!!”.

Jeg har aldrig glemt hans ord. Lige siden dengang, har jeg tænkt på dem, hver gang jeg skal byde en ny kollega velkommen.

Hos Nordisk Fjer var der ikke overskud til at byde nye kolleger velkommen – dertil havde de sagt farvel og goddag til alt for mange.

Jeg havde det rigtig dårligt i det job! Alt hvad jeg rørte ved, var forkert. Jeg var så ung, så usikker og så uerfaren. Jeg havde brug for en succes og jeg tørstede efter anerkendelse. (De kunne i det mindste have rost mig for at forsøge!!).

Det var en syg og uddøende organisation. En dinosaurus der dirrede og sukkede i de sidste krampetrækninger. Kun et år efter, lukkede og slukkede de helt og vi blev alle sammen mere eller mindre definitivt fyret.

I dag er jobbet og organisationen bare en del af en fjern historie – også min. Billederne poppede op i min erindring igen i dag, da jeg var med Anne-Marie i Fitness center.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar