1 In Ferie/ Fotografering

Mindfullness på Kreta

I går fik jeg købt de sødeste sommerkjoler i Emilies Noa Noa. Og så fandt jeg søren-skisme mine yndlings Ecco sandaler – en model jeg har jokket rundt med, i 6 år og som jeg kasserede sidste sommer, fordi de var totalt færdige. Jeg forespurgte hos fabrikken, om jeg kunne købe et par mage til, men fik at vide, at modellen ikke blev produceret mere.

Sørme – om jeg ikke fandt dem på hylden hos Holst i Ryesgade – i nye farver og til 25% rabat.  Jubiiiiiiii! Gode vandresko på Kreta.

Det hele er lagt i kufferten.

Nu er jeg klar til en uges Mindfullness på Kreta.

For rejsen jeg har købt, er ikke kun sol-sengs-ferie. Der er et tema.

Det handler om mindfullness. Det er noget med meditation, indre ro, noget at slippe ærgrelser og bekymringer, at blive dygtig til at være i nuet og nyde det.

Derfor starter hver dag med 2 timers guided fælles meditation. Det glæder jeg mig meget til at prøve. Jeg har ikke mediteret i mere end 20 år, men jeg kan huske det var godt.

Jeg har besluttet mig for, at ugen skal være helt uden internet for mig. Så ingen breaking news fra solsengen på Helles Hyggeblog hele uge 20 😉

Indtil afgang i morgen, har jeg én stort opgave, som jeg har sat mig selv på. Jeg vil lære at bruge Kajs fede Olympus kamera – som han købte, da han rejste til Norge og som ingen af os, har kunnet hitte ud af, at sætte sig ordentlig ind i. Jeg tror det ville kunne tage nogle gode billede.

Puha – jeg må i gang med manualen. Godt lørdagen først lige er begyndt.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Irene Thomsen
  14. maj 2012 at

  Ih hvor det lyder skøøøønt med sådan en tur. RIGTIG god ferie 🙂 PS. Dit nye blog-layout ser supergodt ud.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Løvfaldssommer

  Løvfaldssommer! Op til 20 gr. varme midt i oktober. Vi nød det gode vejr efter endt arbejdsdag og gik en bytur i det gode vejr. Nu er det grill-tid. Den...

  Close