0 In Litteratur & Læsestof

Minimalisme – ud til højre #2

Challenge30 – skaf dig af med 1 ting hver dag i 30 dage … Her kommer de næste 4 dages fravalg.

Bøger.

Hold kæft, hvor har jeg svært ved at skaffe mig af med bøger! Der er så mange følelser i dem. Men her kommer 4 bøger, jeg har valgt ud til at skulle sendes videre.

“Vinterfortet” af Neal Bascomb fik jeg gratis. Den lå i en hotel-foyée på Mallorca engang. “Snup en gratis bog”. Den var på dansk og jeg greb den, læste den under ferien og bogen endte på min bogreol, hvor den nu har stået i en del år.

“Den Sønderjyske Farm” var en del af projekt Danmark Læser 2015. Bøgerne blev udleveret gratis til dem der var med, og de skulle sørge for at give bøgerne videre til andre læsere. Sådan fik jeg bogen – fra én der var med og gav den videre til mig. Gratis.

Jung Changs “Vilde Svaner” var en gave jeg fik i år 2010 som tak for en tjeneste jeg havde ydet. Jeg havde allerede læst bogen i år 2000 (lånt på biblioteket), men nu læste jeg den igen for 2. gang og historien tryllebandt mig lige så meget anden gang. Det er en fantastik biografi og en international bestseller om tre kvinder, tre generationer og Kina i det 20. århundrede. Av, det gør ondt at skille sig af med den. Men siderne er helt gulnede og jeg har ikke haft fat i bogen i 11 år. Atjjuuuuu, den støvede ….

“Lys i Livet” – Cecilie Frøkjær Interviewer Jane Aamund, er også en bog jeg har fået fra en, der ryddede op i sin bogreol. Jane Aamund er en forfatter, jeg har mange bøger af i reolen og jeg gik uden om dem, da jeg skulle udse mig 4 bøger, at sende videre.

*suk* ….

Det her er svært.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar