0 Udgivet i Mine cykler

Miss E & Miss D

Mens jeg brækkede 4 ribben og cykelhjelmen flækkede i 2, så kom Cuben ikke noget til, da vi væltede den 9. december og en af mine klubkammerater var så flink, at få hende transporteret hjem, mens jeg var på skadestuen.

Der går vist en del uger, inden hun eller for den sags skyld Miss Diverge, får mig på ryggen igen.

Så er det godt vi har Emilie. Hun motionerede Miss Diverge for mig i dag.

Tillad mig at præsentere Miss E og Miss D – Emilie er den eneste i familien, der ikke har givet sig hen til cyklingen … endnu. I dag var hun ude på sin første cykeltur på en sportscykel nogensinde! Hendes Fitness niveau er fint (god spinnings-form) og meldingen lyder, at det tåler en gentagelse.

Jeg glæder mig SYGT meget, til jeg kan cykle igen!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar