4 In Mallorca

Mit første bjerg

I dag har jeg cyklet op af mit første bjerg nogensinde!

Der var ca. 8 kilometer op mod noget der (vist nok) hedder Lluc. Hold fast, hvor var jeg nervøs, da opstigningen startede!

Men det gik fantastisk godt og op kom jeg. Stille og roligt, i lavt gear og med lav puls. Sikke en ro. Sikke en udsigt!

Jeg kunne have fortsat 3 kilometer mere, i det tråd og så frisk så jeg ud, da jeg nåede toppen:

Efter mit første bjerg kom (rigtig gættet) min første nedkørsel!!! Og det var straks en mere kompliceret sag. Jeg begik en mængde begynderfejl og panikbremsede så det klodsede – bremseklodsede – hele vejen ned.

Men ned kom jeg, også hel.

Jeg cyklede i alt 83 km på vores 2. dag her på Mallorca.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nanna
  20. april 2009 at

  Hej Helle. Godt gået og tilykke ;o). Jeg har kørt på præcis det samme bjerg. Var ikke så nervøs for opkørsel som jeg var for nedkørsel. Det var også min debut som bjergrytter. Der er 18 km nedkørsel, mine knoer var hvide da jeg nåede bunden fordi det regnede. I sidste uge trak jeg 1 km ned på pga stærk sidevind ( Lanzarote) Jeg bliver aldrig god til nedkørsler.

 • Reply
  Leo
  21. april 2009 at

  Bjerge er bare noget helt andet end de danske bakker. Så er det Ötztaler til næste år ??

  ;o) Leo

 • Reply
  Helle
  21. april 2009 at

  Leo – jeg tror sgu jeg ville falde for tidsgrænsen på det første bjerg :-/

 • Reply
  Helle
  21. april 2009 at

  Nanna – ja hold op, jeg fik næsten krampe i fingrene af at bremse og jeg var sidste “mand” nede af bjerget.

 • Læg en kommentar