0 In Litteratur & Læsestof

Mit indefrosne forbrug

Ifølge tal fra ATP har 1,4 mio. danskere nu fået udbetalt deres indefrosne feriepenge – jeg er én af dem. Jow – JEG gemmer nemlig ikke til natten … eller udsætter mit forbrug til den pension, hver 5. af os alligevel ikke lever længe nok til at nå. Det er måske en af bivirkningerne ved, at have haft kritisk sygdom?

Jeg har købt en cykel 🙂

Så hvor i statistikken hører mit forbrug mon til, når jeg kigger på befolkningens dankort-omsætning de seneste uger?

Sundhedspleje? (10,1%)

Wellness? (33,2%)

Underholdning? (76,7%)

Eller Transport? (16,9%)

Tja … Jeg synes flere kategorier passer godt.

Og når jeg overhovedet kan studerer de her statistikker, så skyldes det, at Kaj og jeg i weekenden tegnede et nyt abonnement på Jyllandsposten, efter at have været avis-løse i nogle år. Fuld adgang til netavisen og papirsavis i weekenden. Uhhh – det er altså ikke billigt. Men jeg kan godt li’ at læse avis. Ofte bliver jeg klogere af det , selvom jeg også husker, at jeg til tider blev et mere bekymret menneske af at læse avis.

Lige som jeg bliver bekymret …. grænsende til angst ... af at følge med i det Amerikanske præsidentvalg.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar