0 In Svømning/ Udstyr

Moar, moar – de duggede slet ikke

Nøøøøj, mine nye svømmebriller med styrke i, de var gode.

De fik deres første tur i går aftes efter spinningstimen med Frank og de var så klare i glasset, at jeg kunne få øjenkontakt med folk, der stod heeeelt nede i den anden ende af 25-meters bassinet.

Og så duggede de slet ikke!

Jeg købte mine første svømmebriller med styrke (dem der gik i stykker forleden) i 1998.

Dengang gik Emilie i 1. klasse, vi havde haft vores hus på Omøvænget i 3 år, pigerne fik deres første små fjernsyn på værelserne, der var “gærkrise” og storkonflikt i Danmark og jeg morgensvømmede før arbejde.

Min løn er steget til det dobbelte siden 1998.

Det er min husleje iøvrigt også.

Men et par svømmebriller med styrke, de kostede det sammen dengang, som de gør i dag. Og så kan man tilmed nemt bestille dem i en webshop, hvorimod man i 1998 var nødt til at gå ind til sin optiker og bestille sådan en specialvare.

Jeg værnede om mine svømmebriller med styrke i 20 år! De har svømmet 800.000 meter sammen med mig! De har været med mig i Tyrkiet, i Italien, i Frankrig, i Grækenland, i Spanien, i både Norge og Sverige

… og på Filippinerne.

Jeg er svømmet ind i bunden af Small Lagoon og brillerne er med.

Glassene var helt ridsede.

Skørt, at jeg ikke bare skiftede dem ud for længe siden.

Jeg glæder mig allerede til vi skal i vandet sammen igen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar