0 In Ferie

Møns Klint

Vi tjekkede ind i vores lille Bed & Breakfast i Gundslevmagle ved middagstid. Smed vores bagage af, spiste vores medbragte mad i den store landbohave og drog mod Møns Klint.

Her ville vi gå en tur.

Sidst jeg var på Møns Klint var i februar 2014 – dengang var jeg på mountainbike og der var ingen blade på træerne.

I dag var der grønt og sommerligt og DÆLME mange turister.

Vi valgte en af de afmærkede ruter og er du SÅ færdig, hvor var der mange trappetrin. Vi gik ned af Danmarks længste trappe.

Vel nede gik vi langs stranden, som var stenet. Udsigten opad var imponerende.

Der var advaret om højvande i dag. Det betød, at vi et sted måtte smide sko og strømper og VADE i et mudderælte af tang til knæene.

Senere skulle vi OP ad alle trappetrinene igen i den anden ende af ruten. Jeg tænkte på mit hjerte hele vejen op. Hvis det kan klare alle de her trappetrin, er det ikke helt galt med iltningen.

Det var en hård 5-kilometers gåtur – men virkelig alle strabadserne værd. Vi var trætte, da vi var tilbage ved Geocentret.

Vi måtte lede længe efter et sted vi kunne spise aftensmad og endte i Vordingborg. Kaj er stedkendt hernede fra sine ture med Post Danmark Rundt og TV2 på Tour. Han mindedes den lange, lange strækning han havde kørt i fejebladet, efter en træt polak (cykelrytter), der IKKE ville stå af, fordi han stadigvæk var inden for tidsgrænsen. Det havde været en lang, kedelig slutning på en etape, hvor han havde haft god tid til at nyde den flotte udsigt, der er over landskaberne hernede.

Vi bor dejligt i det her bed & breakfast. Vi har fået et bad (efter den ulækre vadetur i tang) og er snart klar til en god nat søvn, inden cykeltur i morgen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar