1 In MTB

Momentant forårssindssyg

Vibeke og jeg var som forårskåde kid da vi endelige, endelig kom af sted på vores mountainbikes i går kl. 16.30. Nogle af os bliver nærmest momentant sindssyge, når de første forårsdage sætter ind. Eksempel:

I går, da jeg kom hjem var Nikoline i gang med at STØVSUGE!!!!!
Og inden da, havde hun vasket en maskinfuld tøj!!!!!

"Jeg ved ikke hvad der går af mig", sagde hun bekymret. "Det er foråret.", beroligede jeg min datter.

Vibeke og jeg havde alle tiders tur. Vi fik 40 km – og så hjem til aftensmaden. Jeg kender ingen der kan snakke op af bakkerne, som Vibeke kan!

Faktisk cykler Vibeke og jeg aldrig sammen i højsæsonen på racercyklerne, for vi kører i hver sin gruppe – jeg i gruppe B og hun i D. Vibeke hader at cykle stærkt. Ikke fordi hun ikke er i god form – hun synes bare det er sjovest, når der er luft til at snakke.

I gruppe B snakker vi ikke op af bakkerne. Det er der igen der kan! Og for mit vedkommende er der for resten heller ikke nogen at snakke med, når man ligger dernede bagerst og kommer sidst op.

På vores mountainbikes matcher Vibeke og jeg hinanden fint. Lidt asfalt, lidt grusstier, lidt markveje – og vi er godt trætte begge to, når vi kommer hjem.

Vi skal af sted sammen igen på torsdag.

For resten, så har Vibeke (ligesom mig) en fin splinterny racercykel stående hjemme i stuen! Nu kan det ikke vare længe, før vi skal have dem på landevejen.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jette
    13. marts 2007 at

    Tak for din velkomst igår!!! Hvem der dog havde den energi du/I lægger for dagen….

  • Læg en kommentar