2 In Bilen

Mommy’s nye bil

Det var så i går, at mor her fik sin nye (privatleasede) bil. For i modsætning til da vi fik Citroênen – hvor det var Daddy’s nye bil – så er den her (desværre …) Mommys.

Det kunne de jo ikke vide, ude hos VolksWagen, så de ønskede tillykke til den forkerte.

mommysnye

Til gengæld fik jeg blomsterbuketten.

Den unge sælger hed Nikoline (jeg måtte spørge interesseret ind til hendes job og uddannelse. Det er usædvanligt at møde sådan en ung pige, der sælger biler. Spændende at høre om). Hun gav os en fin vejledning i alle knapperne – nøøøøj, der er mange! Jeg fik lov at prøve at trykke på dem alle sammen. Og så gik turen ellers ud af hallen og hjemad mod Middelfart.

Indrømmet: Det var nu lidt sjovt at køre ud i en bil, der havde kørt 8 kilometer!!!

ottekilometer

Hold da kæft. Sig mig, har I vundet i Lotto?”, spurgte veninden, da hun ankom til det tapas party, pigerne havde banket op, senere på aftenen.

Næ – det har jeg ikke, kunne jeg så fortælle. Tværtimod kunne jeg fortælle, at det slet ikke er min bil.

JEG ER IKKE BILEJER MERE.

Jeg ejer ikke én eneste bil!

Jeg har heller gæld på bil mere.

Hold-da-op. DEN prøver jeg lige en gang til: JEG HAR IKKE GÆLD PÅ BIL MERE….  Hvis lortet går i udu, sender jeg regningen til ejeren.

😀

Men ellers er det nu ikke bilkørsel, der står på programmet denne lillejuleaftens dag. Jeg krydser rigtig meget fingre for et lille ophold i regnen, så jeg kan komme ud og lufte mig selv og Lady Merida i dag. HUN lyder (i modsætning til bilen) som en træt gammel dame – hold-da-kæft, hvor den knager i kranken. Det er kun blevet værre, siden vi var i Rold i sommers.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trine
  23. december 2014 at

  Men Helle… Hvilken model og det mest vigtige – hvilken farve???

 • Reply
  Helle
  23. december 2014 at

  VolksWagen Golf Sportsvan og den er blå. Da Kaj spurgte mig, hvilken farve jeg ville have, sagde jeg godt nok hvid. Men en HVID måtte jeg ikke få … så den blev blå.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Han høster

  Bondemanden spærrede ikke landevejen for mig og min Cannondale på vej hjem fra arbejde i dag. Han høster.  Hans store landbrugsmaskiner brummer i horisonten og hans modne korn dufter. Dejlig...

  Close